A-laget: UTVALG JUL 2021

9. desember – 16. januar

Utstillingen viser et utvalg av galleriets faste kunstnere samt noen debutanter.

Kunstnere som deltar:

An Doan Nguyen, Erik Formoe, Anne Kristine Thorsby, Anne-Britt Kristiansen, Anne Marit Austbø, Benedicte Aubert Ringnes, Benjamin Bergman, Bård Gundersen, Camilla Grythe, Christopher Rådlund, Edvarda A. Braanaas, Eivind Blaker, Ellen Frøysaa, Espen Eiborg, Glenn M. Skibsted, HaMa Woods, Heidi Fosli, Jon Lindestad Bakken , Jonathan Chedeville, Jørgen Platou Willumsen, Karl Bryhn, Lene Ørnhoft, Line Schjølberg, Magnus Petterson, Martin Whatson, Maya Lawson-Laane, Rune Guneriussen, Simon Wågsholm, Stephanie Skabo, Sverre Schyberg Olsen, Tommy K Syversbråten,Tor-Arne Moe og Ylva Jonsson 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

        Meld deg på vårt nyhetsbrev