Kristine Holmen Tonay: SOUTH BEACH D&N

27.08.09-20.09.09 (Galleri A minor)

Utstillingen finner sted i Galleri A

Kristine Holmen Tonay (f.1979) har en 5 års utdannelse innen design fra Academy of Art University, San Francisco. Hun arbeider med grafisk design, klesdesign og kunst. Hennes inspirasjonskilde er nye steder og unike karaktertrekk ved andre kulturer. Hun har bodd deler av livet i utlandet, blant annet San Francisco og Hong Kong.

Utstillingen South Beach D&N (Day & Night) tar utgangs punkt i Miami`s fargerike miljø og spennende natteliv. Opp gjennom 80-tallet og frem til i dag har Miami markert seg som en trendsetter blant kunst og fashion. Kjente designere bor der og det er stadig lansering av nye kolleksjoner fra mote industrien. Miami Art Basel er nå den største og mest glamorøse av alle kunstmesser. Dit kommer ledene samtidskunstnere, kuratorer og samlere. Miami har således blitt et kraftsenter for både kunst og fashion segmentet for hele verden. Dette skaper en dynamisk og spennende atmosfære som pulserer både dag og natt.

Med dette som bakteppe portretterer Kristine Holmen Tonay South Beach området i Miami. Bildene skildrer området dag og natt og arbeidene står i stor kontrast til hverandre ved bruk av sterke farger og sort/hvitt. Fotografiene er printet som silketrykk på lerret og således malt i etterkant. I disse arbeidene fanger Tonay opp den spesielle stemningen som befinner seg på South Beach der fashion og kunst befinner seg i en symbiose.

: "" : "" : "" : ""
       
: "" : "" : "" : ""
       
: "" : "" : "" : ""
       
: "" : ""   
    
Norwegian English