An Doan Nguyen

IMPOSSIBLE – POSSIBLE

23. september – 17. oktober

VELKOMMEN TIL VERNISSAGE TORSDAG DEN 23. SEPTEMBER KL 18.

Utstillingen Impossible – Possible viser fire forskjellige serier fra An Doan Nguyens (f.1978) kunsterskap. Dette er hans sjette separat utstilling i Galleri A og han har vært tilknyttet galleriet i over 14 år. Hans evne til å finne nye måter å uttrykke seg på samtidig som han lener seg på erfaring gir maleriene både ny finesse og dybde. Utstillingen varer til 17. oktober.

De fire seriene er Impossible – Possible, Lonicera Caprifolium, Golden Green Grass og Lucid Dream. Impossible Possible motivene viser bylandskap som smelter sammen med skog og vann. Lonicera Caprifolium og Golden Green Grass maleriene er en nærstudier av natur der gress og planter får en egen personlighet. Lucid Dream serien er tolkninger og betraktninger av mennesker drømmer og fantasier.

Maleriene variere fra et impresjonistisk uttrykk til en fotorealistisk teknikk. Lys og skygge er nøye gjennomtenkt og brukes på en dramatisk og understrekende måte. Innsjøer fra oppveksten og urbane miljøer samt personlige erfaringer er motiver som har gitt inspirasjonen til disse oljemaleriene. Underliggende i alle hans maleriene er den skjøre sameksistensen mellom natur og mennesker der han understreker sårbarheten til naturen og viktigheten av et velfungerende økosystem.

An Doan Nguyen (f 1978, Phuc Long, Vietnam) har en Bachelor of Fine Art fra Wimbledon School of Art og Kunsthistorie fra Universitetet i Bergen. Han er innkjøpt av samlere i både inn- og utland har laget utsmykninger og er innkjøpt av flere private og offentlige bygg i Norge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

        Meld deg på vårt nyhetsbrev