4 by 12 – et kontemporært tverrsnitt

11. – 28. november

VELKOMMEN TIL VERNISSAGE TORSDAG DEN 11. NOVEMBER KL 18!

4 by 12 – et kontemporært tverrsnitt. Tolv kunstnere viser fire bilder i 1 x 1 meter utstilt i et større kvadrat på 2 meter. Alle har løst dette på forskjellig måte som viser stor kreativitet og evne til å løse det visuelle på forskjellig måter.
Resultatet er kontemporært tverrsnitt av dyktige kunstnere som alle viser sterk individualisme og skaperkraft. Vi gleder oss over å invitere deg til denne unike utstillingen.

Kunstnere som deltar:

Anne Marit Austbø, Benjamin Bergman, Camilla Grythe, Espen Eiborg, HaMa Woods, Jon L. Bakken, Jørgen Platou Willumsen, Magnus Petterson, Ringnes & Skabo, Sverre Schyberg Olsen, Tommy K. Syversbråten og Tor-Arne Moen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

        Meld deg på vårt nyhetsbrev